Για εμάς

Η εταιρία Ευστατίου Tools λειτούργησε για πρώτη φορά το έτος 1984 από τον κ. Ευστράτιο Ευστρατίου με αντικείμενο την εμπορία σιδηρικών – εργαλείων και την παραγωγή χρωμάτων.

Το 1991 η ατομική αυτή εταιρεία τροποποιήθηκε σε Ετερόρυθμη Εταιρεία με την επωνυμία Ευστρατίου Ευστράτιος & ΣΙΑ ΕΕ και έτσι έχει μείνει ως σήμερα. Το αντικείμενο των εργασιών της επεκτάθηκε και προστέθηκαν η εμπορία υλικών οικοδομών και βιομηχανικών αερίων.

Tο 1994 έρχεται το επόμενο βήμα με την ίδρυση του τμήματος ειδών κιγκαλερίας (πόμολα, κουρτινόξυλα, είδη τζακιού) ενώ επίσης δημιουργήθηκε καί τμήμα service ηλεκτρικών μηχανημάτων και γεωργικών εργαλείων.

Το 2002 επεκτείνει τις δραστηριότητες της στο Άγιον Όρος ιδρύοντας το υποκατάστημά της στις Καρυές που υπάρχει μέχρι και σήμερα.

Σήμερα η εταιρεία περνάει στην επόμενη της φάση με την νέα γενιά της οικογένειας να πέρνει τα ηνία.

Ο κ. Αργύρης Ευστρατίου και η κα. Αθηνά Ευστρατίου έχοντας λάβει τις γνώσεις που απαιτούν οι εποχές, αλλά και με την τεράστια εμπειρία της προηγούμενης γενιάς συνεχίζουν το όραμα του πατέρα.

Με γνώμονα τον πελάτη και φυσικά τις άριστες σχέσεις με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις η εταιρία Ευστρατίου βλέπει το μέλλον να διαγράφεται λαμπρό.

Με τις τάσεις που απαιτούν οι εποχές παράλληλα με σκληρή δουλειά το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι άλλο απο το επιθυμητό.

Το ζεστό, φιλικό περιβάλλον προσελκύει τα άτομα και τα κάνει να εμπιστεύονται την επιχείρηση μας.

Σ’ εμάς θα βρείτε αυτό που ψάχνετε και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.